carles-font-1

President del Club d’atletisme Cornellà Atlètic, organitzador de la Cursa Popular “Ciutat de Cornellà” i col·laborador en diverses activitats esportives a la nostra ciutat.

Integrant d’una família 100% esportiva, formant part tots 5 del Cornellà Atlètic, cadascun en la seva categoria i participant en diferents proves atlètiques, principalment de fons i mig-fons.

En l’àmbit particular m’agraden pràcticament tots els esports, dels que he intentat gaudir de molts d’ells de forma activa (futbol, Bàsquet, …), però si he d’escollir un per sobre dels altres, em quedo amb l’atletisme, un esport que et posa a prova en cada entrenament i en cada competició, i que és capaç de treure el millor de cadascun.

He participat en 14 maratons, assolint com a millor marca 2h55m a Sevilla’10, però lluny de les marques, si he de buscar una motivació per la pràctica activa de qualsevol esport, és poder compartir els entrenaments i les curses amb els amics i companys.

Com a President d’una entitat tan important com el Cornellà Atlètic, amb més de 50 anys d’història a la nostra ciutat, m’agrada presumir de tenir una entitat en creixement i que amb prop de 500 socis (principalment nens i joves), fomenta els valors de l’esport, tant a nivell formatius (esforç, sacrifici, companyonia, solidaritat, …), com pel que fa a salut física i mental.

Us convido a sortir de casa i fer esport, el que més us agradi, i a participar en els reptes esportius que es llençaran des de la plataforma www.esportsalutcornella.cat

També us vull convidar a que ens coneixeu a través de les nostres xarxes socials:

http://cornellaatletic.es/
https://www.facebook.com/cornella.atletic/
https://twitter.com/cornellaatletic
https://www.instagram.com/cornellaatletic/

Tenim: Vídeo commemoratiu del 50è aniversari del club Cornellà Atlètic