iolanda-2

Sóc Iolanda Gargallo Vázquez, enamorada de l’esport en general però sobretot una incansable per la promoció del futbol femení.
He fet esport des de molt petita participant als jocs escolars de la ciutat i fent gimnàstica rítmica fins als 12 anys, però la meva veritable passió és el futbol i va ser en aquesta edat quan vaig començar a jugar al futbol al CD Fontsanta Fatjó.
Vaig començar a jugar a futbol amb els nois i alhora amb un equip femení que tenia el club. Vaig Marxar del club amb 15 anys i vaig anar a jugar al Cornellà Femení on vaig competir en totes les categories fins arribar a jugar a l’antiga superlliga màxima categoria de futbol femení a l’estat espanyol.
Després d’una greu lesió, vaig Tornar al CD Fontsanta Fatjó amb un projecte molt il·lusionant sota el braç, on només tenia una idea al cap, poder crear una secció femenina on totes les noies tinguessin la possibilitat de jugar a futbol en les mateixes condicions que els nois.
Durant tot aquest temps, he compaginat la coordinació d’aquest projecte de futbol femení amb ser jugadora del primer equip femení, on hem aconseguit pujar l’equip fins a la màxima categoria de Catalunya. Actualment he passat dels terrenys a les banquetes i entreno un equip del club.
Fer esport és part de la meva vida, practico tot tipus d’esport durant tot l’any, ja que penso que l’esport i l’activitat física són una manera molt saludable i una forma de vida; i és per aquest motiu que us animo a fer-ne!