salvador-torreno

El meu nom és Salvador Torreño Plazas i tinc 25 anys, sóc graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’esport i l’any passat vaig acabar el màster per ser professor d’educació física. He viscut sempre a Cornellà de Llobregat i la meva vida sempre ha estat relacionada amb l’esport. També he col·laborat amb diversos projectes de l’Ajuntament amb la idea de fomentar la pràctica esportiva. Les meves grans passions són el futbol i l’atletisme i els he anat practicant alhora durant molt de temps. Durant 7 anys vaig estar fent atletisme d’alt nivell al F.C. Barcelona. Actualment, continuo practicant esport amb el futbol a la Unió Atlètica Horta.

Sempre he entès l’esport com una font d’educació a tots els nivells, en el qual pot ser una eina molt potent sobretot pels joves de l’actualitat. Pot permetre una bona adquisició de valors, que poden transmetre a la seva vida quotidiana i aconseguir una bona conscienciació d’hàbits saludables. Per això, la participació d’aquests reptes tots aquests conceptes es poden potenciar de forma considerable.