venerando

Des de ben petit  he practicat esport. Tant se val si era tennis, futbol, bàsquet, natació, bicicleta de muntanya o sortir a córrer pels voltants. Però lesport que més m’agrada és lhandbol. Pot ser per les seves emocions i experiències viscudes, o per les amistats que sempre hi seran.

He participat en iniciatives de ciutat per millorar la qualitat de vida de la seva gent, com el projecte Educar per créixer, la creació de lEscola handbol Cornellà-Almeda, amb un Campus destiu molt arrelat, o les diverses promocions dhandbol a nombroses escoles de Cornellà.

A la Festa de lEsport 2015 vaig rebre el premi especial a la promoció esportiva.

Actualment sóc el Director tècnic del Club handbol Ràpid Cornellà. I entre els nostres objectius està incrementar la pràctica esportiva entre els nens i nenes , així com millorar les seves habilitats i destreses motrius, ajudar-los a fer-se més autònoms i educar-los en valors i hàbits saludables mitjançant lactivitat física.

I des d’aquesta plataforma us convido a fer el mateix. Si feu exercici els vostres reflexos, lestat d’ànim, el rendiment mental i laparença, milloraran. El somni serà reparador, les malalties del cor i lestrès es reduiran i el procés denvelliment salenteix.

Comença a practicar esport avui mateix. La teva salut i la teva vida notaran els beneficis.